Celler Piñol triomfa a la Guia Peñín 2024!

Celler Piñol, orgullosa representant dels vins de la Terra Alta, ha aconseguit altes puntuacions a la prestigiosa Guia Peñín 2024. Aquest any, les nostres creacions han brillat amb una llum excepcional, consolidant-se entre els Millors Vins d’Espanya amb unes notes destacades.

Aquest reconeixement a la Guia Peñín és un emotiu homenatge al treball de la nostra bodega i a l’essència dels nostres vins: caràcter mediterrani, autenticitat, connexió amb la terra i una qualitat inigualable. Cada vi ha estat avaluat minuciosament per experts i, igual que a l’edició anterior, ens han atorgat puntuacions excepcionals. D’un màxim possible de 100 punts, els nostres vins aconsegueixen puntuacions de 89 fins a 93!

Guía Peñín: Continuando la Tradición de los Mejores Vinos de España

Finca Morenillo: 93 Punts

La Finca Morenillo del 2018 ha estat guardonat amb una destacada puntuació de 93 punts a la Guia Peñín 2024. Aquest vi negre sec reflecteix la dedicació de Celler Piñol amb l’excel·lència, oferint una experiència sensorial que ressona amb l’autenticitat de la nostra terra. No perdis l’oportunitat de tastar aquest vi amb terroir calcari elaborat amb una selecció de ceps vells de Morenillo, una varietat autòctona de la Terra Alta.

Mather Teresina: 93 Punts

Un altre assoliment impressionant és la puntuació de 93 punts atorgada a Mather Teresina 2020. Aquest vi de la D.O. Terra Alta, envellit durant 18 mesos en bótes de roure francès, encarna l’essència mediterrània que defineix Celler Piñol. És el resultat de la selecció de les millors vinyes velles de la finca i la seva nota de cata no et deixarà indiferent: color cirera granat intens, aroma potent a fumat, minerals, tons balsàmics, notes cremoses de la fusta i confitades i de fruits negres madurs. Una delícia.

L’Avi Arrufí Blanco: 93 Punts

La Guia Peñín 2024 ha reconegut l’excel·lència de L’Avi Arrufí Blanc 2022 amb una destacada puntuació de 93 punts. Aquest vi captura la connexió única amb la terra i la qualitat inigualable que caracteritzen els millors vins de la Terra Alta. Aquest és un vi blanc fermentat i envellit en bótes de roure francès durant 7 mesos i procedent de les nostres vinyes més velles de garnatxa blanca. Deliciós, a la boca és potent, saborós, gras, untuós i aterciopelat. Encara no l’has tastat?

Ànima L’Avi Arrufí: 92 Punts

Amb una puntuació de 92 punts, Ànima L’Avi Arrufí 2021 es distingeix entre els vins premiats de Celler Piñol. Aquesta joia elaborada a partir de vinyes velles de garnatxa blanca té una conservació singular que li atorga el seu caràcter únic. Sabies que la seva criança és de 7 mesos i que el deixem reposar en un tanc oviforme? Gaudeix d’una bomba de fruita blanca madura, préssec, albercoc i notes d’espècies en cada glop d’aquest espectacular vi blanc de la Terra Alta.

 

Guía Peñín: Continuando la Tradición de los Mejores Vinos de España

L’ Avi Arrufi Negre: 92 Punts

L’Avi Arrufí negre 2022 s’uneix a la llista dels millors amb una puntuació de 92 punts. Aquest vi encarna la passió per la qualitat i la tradició, marcant el seu lloc entre els vins més destacats de la Terra Alta. Es produeix a les nostres instal·lacions des de fa tres generacions, a partir d’un 70% de carinyena, un 20% de garnatxa i un 10% de sirà. Com el seu nom indica, és un homenatge a l’avi Piñol i a la seva elegància.

Sa Natura: 90 Punts

Amb una puntuació de 90 punts, Sa Natura 2020 es consolida com un dels vins ecològics més prestigiosos de la Terra Alta. Aquest negre elaborat a partir de carinyena i sirà t’enamorarà amb el seu bell color granat amb ribets violacis. A la boca és potent, carnós, amb finos matisos fumats i de terrer, concentrat, amb tanins saborosos i molt llarg a la boca. Perfecte per amants del vi que busquen un vi de puntuació excepcional que, a més, cuidi el territori amb el seu cultiu.

Nostra Sra Portal Blanco: 89 Punts

Nostra Sra Portal Blanc 2022 ha rebut una destacada puntuació de 89 punts a la Guia Peñín 2024. És un vi per als devots de la garnatxa (el 90% de la seva elaboració és d’aquesta varietat) però també per als curiosos d’altres varietats (en aquest cas sauvignon blanc i viogner). Un blanc sec destinat a meravellar els paladars gourmets allà on vagi. El rei de la taula i el perfecte acompanyant de marisc, paelles o peixos blancs.


Guia Peñín: Continuant la Tradició dels Millors Vins d’Espanya

Aquest és un nou triomf per a Celler Piñol, que un any més es consagra com una de les bodegues més guardonades de la Terra Alta. Els vins espanyols que obtinguin una qualificació de 90 o més punts a la Guia Peñín són sinònim de qualitat i, de nou, la feina de Celler Piñol ha donat fruit a una producció excepcional.

Gràcies per aquest reconeixement.

Entrada similar