Celler Piñol rep tres Premis Vinari

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”-41px|||||” custom_padding=”||0px|||” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text admin_label=”Texto” _builder_version=”4.11.3″ text_font=”Open Sans|300|||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”17px” header_font_size=”7rem” max_width_last_edited=”off|phone” header_font_size_tablet=”80px” header_font_size_phone=”60px” header_font_size_last_edited=”on|phone” inline_fonts=”Abel” global_colors_info=”{}” max_width__hover_enabled=”off|desktop”]

Celler Piñol, projecte familiar de la Terra Alta, va obtenir tres guardons a la desena edició dels Premis Vinari als millors vins catalans. Sa Natura, L’Avi Arrufí i Josefina Piñol van rebre el segon premi a les seves respectives categories. Els reconeixements reforcen l’activitat del Celler i el seu esforç per aconseguir cada anyada els millors vins possibles.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_margin=”-64px|auto||auto||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”||0px|2px||” global_colors_info=”{}”]

La desena edició dels Vinari, celebrada el 07 d’octubre de 2022 a Vilafranca del Penedès, va situar de nou el celler familiar de la Terra Alta, dins de la prestigiosa llista de guardonats. Josefina Piñol 2017 es va emportar un Premi Vinari de Plata en la categoria de Vins Dolços, Rancis i de Postres. Per la seva banda, Sa Natura 2019 i L’ Avi Arrufi 2019 un Premi Vinari de Plata en la categoria de Negres amb Criança.

La història d’èxit del nostre celler familiar, localizat en Batea (Terra Alta), als Vinari es remunta ja a l’any 2013, quan el Nuestra Señora del Portal 2011 va rebre el Vinari d’Or al millor negre de criança. Estem molt satisfets amb el reconeixement, que reforça l’esforç del projecte familiar per aconseguir uns vins amb personalitat pròpia i de gran qualitat. L’any vinent, seguint l’esperit de superació del nostre celler, buscarem millorar encara més aquests fantàstics resultats.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”35px|||||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/10/vinari-22.png” alt=”Celler Piñol als Vinari” title_text=”Celler Piñol als Vinari” url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/ca/” url_new_window=”on” align=”center” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”||0px|||” global_colors_info=”{}”]

Desena edició dels Premis Vinari, concebuts per promoure els vins catalans

El certamen es va idear per potenciar les vendes dels vins i escumosos catalans i, en la primera dècada d’existència dels Vinari, ha incrementat la seva facturació en 15 punts. A més, el sector vitivinícola representa el 2% dels llocs de treball a Catalunya, aporta el 1,6% del PIB. També un Valor Afegit Brut (VAB) superior als 3.630 milions d’ euros anuals, segons dades de l’estudi “La importància econòmica i social del sector vitivinícola a Catalunya”, presentat per la Interprofessional del Vi d’Espanya (OIVE). 

La millora dels vins catalans no es va palesar únicament en les xifres si no també en la qualitat, tal i com afirma Ramon Roset, director dels Premis Vinari: “Les puntuacions són cada any més altes perquè hi ha més qualitat. El nivell dels enòlegs és cada vegada més alt, els bodeguers s’apliquen més i el resultat es trasllada, de forma evident, a la copa que beu el consumidor”.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/10/SANATURA-scaled.jpg” alt=”Sa Natura va ser premiat als Vinari” title_text=”Sa Natura va ser premiat als Vinari” url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/ca/” url_new_window=”on” align=”center” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” module_alignment=”center” min_height=”852px” height=”902px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Els Premis Vinari son un homenatge col·lectiu als vins catalans. Inclou també la feina de milers de professionals que són capaços de concentrar dins d’una ampolla la saviesa de la tradició, la gosadia de la innovació i, sobretot, el caràcter d’una terra rica i plena.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_post_slider _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_post_slider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Entrada similar