4 Vins de Celler Piñol per aquest Nadal

En aquesta temporada festiva, res millor que elevar les teves celebracions amb la màgia dels vins catalans de Celler Piñol. La Terra Alta, coneguda pels seus impressionants paisatges i tradicions vitivinícoles, ens presenta quatre joies vinícoles ideals per a brindar aquest Nadal.

1. RAIG DE RAÏM BLANC: Una Explosió Fresca de Fruites

Comencem el nostre recorregut amb el Raig de Raïm Blanc, un vi jove que desperta els sentits. El seu color groc pàl·lid amb tons verds anticipa una experiència sensorial única. Al nas, es percep un aroma intens de fruites fresques blanques com la poma i la pera, acompanyat de fines herbes i matisos florals. Tocs de pell d’albercoc hi afageixen complexitat.

A la boca, aquest vi es revela saborós, fresc i golós, amb una refrescant acidesa que convida a gaudir de més d’una copa. Perfecte per acompanyar marisc, amanides i peixos lleugers. A més, la seva versatilitat el converteix en una opció genial per a gaudir a copes i refrescar-te en qualsevol ocasió. Prova’l!

Raïg de Raïm Nadal

2. SA NATURA ECOLÒGIC: L’Explosió de Fruites en Forma de Vi Ecològic

El Sa Natura Ecològic ens submergeix en un món d’intensitat i autenticitat. El seu color granat cobert amb tons violacis anticipa una experiència rica en matisos. Aquest vi ecològic és una autèntica bomba de fruita amb base de compota de prunes, mores i pomes al forn. Aromes torrades de fusta i un toc mineral el converteixen en una experiència única.

A la boca, el Sa Natura Ecològic es revela potent, carnós i amb matisos fumats i terrosos. Els seus tanins saborosos i la presència de tons balsàmics i minerals, juntament amb una refrescant acidesa, creen una simfonia al paladar. Increïble per acompanyar carns i estofats. Li dones una oportunitat?

Sa Natura Nadal

3. FINCA MORENILLO: Elegància Aromàtica i Frescor Persistent

Continuem el nostre viatge vitivinícola amb el Finca Morenillo, un vi de component aromàtic molt elegant. El seu perfil aromàtic inclou fruites molt madures, notes florals, balsàmiques i regalèssia que es combinen amb els torrats i cacau de la fusta de roure. Aquest vi destaca per la presència única del seu terroir.

A la boca, el Finca Morenillo manté l’elegància amb notes de fruita, balsàmiques i espèciades. La seva finor, sedositat i frescor sorprendran, deixant una llarga persistència que perdura al paladar. Amb una producció limitada a 3.000 ampolles, aquest vi és una joia exclusiva. Compra’l a la botiga!

Finca Morenillo Nadal

4. JOSEFINA PIÑOL DOLÇ: Dolçor en Estat Pur per Posar la Cirereta

La nostra odissea vitivinícola culmina amb el Josefina Piñol Dolç, un vi dolç elaborat amb esmero. Provingut d’una verema tardana de ceps centenaris de garnatxa, aquest vi ha madurat durant 12 mesos en bótes de roure francès. El seu color àmbar cobert convida a una experiència sensorial única.

Al nas, el Josefina Piñol Dolç desplega un aroma potent amb notes de pastisseria, fruits secs, pell de plàtan, dàtils, taronja confitada i tocs melosos. A la boca, revela la seva concentració i densitat, amb notes fumades i records dels matisos trobats al nas. Ideal per maridar amb foie, formatges blaus i de cabra, rebosteria amb mel, postres cítrics i fruits secs. Gaudeix dels torrons amb aquesta increïble creació!

Josefina Piñol Dulce Nadal

Bon Nadal i Feliç Any Nou!

El Nadal a Terra Alta es omple de màgia i sabor amb els vins de Celler Piñol. Ja sigui la frescor del Raig de Raïm Blanc, la intensitat del Sa Natura Ecològic, l’elegància del Finca Morenillo o la dolçor del Josefina Piñol Dolç, cada ampolla és una invitació a gaudir de moments inoblidables a aquesta temporada festiva. Eleva les teves celebracions amb l’autenticitat de Terra Alta i brinda amb el millor dels vins catalans. Bon Nadal i Feliç Any Nou!

Entrada similar