Verano en Celler Piñol

Un estiu d’Enoturisme i activitats a la DO Terra Alta

S’apropa l’estiu i amb ell les vacances. La platja i les muntanyes solen ser les destinacions favorites dels viatgers, però a Celler Piñol t’apropem la màgia de la DO Terra Alta amb les nostres activitats d’enoturisme i els festivals que acullen les nostres terres.

Enoturisme, una alternativa al turisme de masses 

El turisme de Sol i Platja concentra el 70,5% del PIB turístic espanyol. Les imatges de platges a vessar obren molts informatius durant els mesos estivals. Lluny de les massificacions i aglomeracions, Celler Piñol t’ofereix una experiència vinícola única on podràs endinsar-te en el nostre celler per conèixer els secrets dels nostres vins negres, blancs, rosats, dolços i ecològics. Coneix les diferents varietats de raïm que utilitzem: garnatxa blanca, carinyena, garnatxa negra i morenillo, i converteix-te en un expert en tast de vins.

Celler Piñol
El camí del vi

A Celler Piñol et donem l’oportunitat de descobrir la DO Terra Alta allotjant-te al nostre vell casal familiar, completament reformat a Batea. Pots fer la teva reserva aquí.

Amb aquesta experiència única, descobrim el camí que va de la vinya fins a l’ampolla de cadascun dels nostres vins. Podràs observar cada element que intervé en el procés del vi, i que li aporta un gran valor per aconseguir la màgia al final del camí. Des del principi coneixeràs les grans qualitats de la DO Terra Alta i el que aporta a les nostres vinyes.

Aprendràs com recollir el raïm, el seu tractament i el seu procés d’elaboració i conservació.A tots els nostres hostes se’ls obsequiarà amb una visita guiada a les nostres bodegues i un tast comentat per un enòleg i elaborador de vins.

Apartaments Celler Piñol
DO Terra Alta, un territori de festes, esport i diversió

Per si no fos prou, a més de la gran experiència enològica que s’ofereix a Celler Piñol, la DO Terra Alta també ofereix moltes activitats per gaudir del lleure i de la natura.

Una terra plena d’història per recòrrer passejant

Un dels exemples és la Ruta de la Pau, un itinerari circular que recorre diferents punts importants de la Batalla de l’Ebre de la Guerra Civil Espanyola. Aquesta ruta uneix els municipis de Gandesa, Corbera d’Ebre, La Fatarella, Vilalba dels Arcs, Bot i Prat de Comte.

Terra Alta Celler Piñol
Un estiu ple de música i festivals

Una altra de les grans activitats que ofereix DO Terra Alta, és el Festival de Cinema de Do Terra Alta. Conegut com a in-FCTA, reuneix a apassionats i apassionades dels curtmetratges amb més de 100 inscrits i 3.500 assistents. Vine a Celler Piñol i aprofita del 4 al 10 d’agost per visitar aquest festival que no deixarà a ningú indiferent.

Un altre dels grans aconteixements és Eufònic, un festival d’arts sonores, visuals i digital-performatives que es celebra a les Terres de l’Ebre del 4 al 14 de juliol. Entre alguns dels artistes trobem a Verde Prato, Infanta, Aida Oset, i molts més. Cadascun d’ells ofereix una visió diferent, trobem concerts, dansa i música o instal·lacions.

Do Terra Alta, una terra d’història i cultura

Finalment, però no menys important, els apassionats de la història poden visitar el Museu de la Guerra Civil Espanyola a Gandesa, un memorial de la guerra on trobar armes i tot tipus d’objectes històrics.

A més, l’estiu és època de Festes Majors. Quan tinguis clar els dies que visitaràs Celler Piñol, busca en els municipis més propers si hi ha algun esdeveniment especial. Nosaltres et deixem aquest calendari.

Batea Celler Piñol
T’esperem aquest estiu!

Amb tot això, ja tens tot clar per venir a gaudir de l’enoturisme a Celler Piñol i de la gran varietat de festes que t’ofereix la DO Terra Alta. Aventura’t a conèixer els nostres excel·lents vins i fes la teva reserva a la nostra web.