Celler Piñol reconegut per Tim Atkin

A la comarca de la Terra Alta, al poble de Batea, Celler Piñol s’eleva com un far d’excel·lència en el món dels vins catalans. Aquest viatge enològic ha assolit noves alçades amb les destacades puntuacions i elogis obtinguts, marcant la seva posició en el Catalunya 2024 Special Report de Tim Atkin. Un informe que no només busca destacar, sinó homenatjar els productors de diversos estils de vi, des de les estrebades dels Pirineus fins al sud muntanyós de la Terra Alta, avaluant més de 1.000 vins per perfeccionar la llista dels més interessants de la regió.

L’Èxit de Celler Piñol en el Catalunya 2024 Special Report

En el cor d’aquesta celebració es troben els cinc vins emblemàtics de Celler Piñol, que brillen amb força en l’Informe Especial Catalunya 2024 de Tim Atkin. El reconegut Master of Wine, amb més de 30 anys d’experiència, ha avaluat minuciosament aquests vins, contribuint a la consolidació de la celler en l’escena internacional del vi.

1. JOSEFINA PIÑOL DOLÇ Blanc 2018: 94 Punts

Aquest vi dolç, elaborat amb garnatxa blanca de vinyes centenàries, ha conquerit el paladar amb 94 punts, assegurant-se el segon lloc a la seva categoria. Madurat durant 12 mesos en bótes de roure francès, presenta un color àmbar i un aroma potent amb notes de pastisseria, fruits secs i una complexitat que el fa esplendorós en companyia de foie, formatges blaus i rebosteria amb mel. Compra’l a la botiga!

Josefina Piñol_Celler Piñol

2. L’AVI ARRUFÍ Blanc 2022: 93 Punts

Fermentat i criat en botes noves de roure francès durant 7 mesos, aquest blanc de garnatxa blanca de vinyes més vells ha obtingut 93 punts. Amb una explosió de fruits blancs madurs i un equilibri perfecte amb les notes fumades de la fusta, aquest vi és potent, saborós i perfecte per acompanyar risottos, fumats i peixos grassos. Descobreix-lo!

Avi Arrufí Celler Piñol

3. L’ÀNIMA DE L’AVI ARRUFÍ Blanc 2021: 93 Punts

Nascut de l’Avi Arrufí, aquest vi 100% Garnatxa blanca ha aconseguit 93 punts amb la seva elegància, untuositat i frescor. Criat durant 7 mesos en tanc oviforme, és una bomba de fruita blanca madura amb un ampli i llarg postgust. Ideal per maridar amb risottos, paella, peixos grassos i carns blanques. Visita la botiga i compra’l!

Ànima Avi Arrufí_Celler Piñol

4. MATHER TERESINA 2020: 92 Punts

Resultat d’una selecció minuciosa de les millors vinyes i raïms, aquest vi de color cirera grana intens ha rebut 92 punts. Amb podersos aromes a fumats, minerals i fruits negres madurs, és potent, profund i carnós. Perfecte amb el seu llarg postgust per maridar amb diversos plats. Adquireix-lo ara!

Mather Te

5. L’AVI ARRUFÍ Negre 2020: 90 Punts

Amb 90 punts, aquest vi de guarda destaca pel seu color vermell rubí intens i el seu aroma potent i madur. Potent, concentrat i amb un elegant equilibri de fruita madura i roure, el seu persistent final en boca el converteix en una elecció captivadora. Posa’l al carret!

Avi Arrufí Negre Celler Piñol

Celebrem Grans Èxits!

Celler Piñol, amb els seus vins guardonats, ha deixat una empremta inesborrable en el Catalunya 2024 Special Report de Tim Atkin. Més que reconeixements, aquests premis són testimonis de la passió, dedicació i perícia que la celler aboca a cada ampolla. Celebrem aquest viatge de triomfs i brindem per l’art del vi català! 🍇🏆

Entrada similar