Celler Piñol a la Barcelona Wine Week 2024

🍇 Celebrem amb un gran èxit la Barcelona Wine Week 2024! A Celler Piñol, estem emocionats d’haver participat novament en aquest esdeveniment destacat a nivell mundial. La Barcelona Wine Week no només és una oportunitat per explorar i connectar, sinó també per destacar la diversitat dels vins catalans, especialment els de la nostra terra: la DO Terra Alta.

Connexions Globals a la Barcelona Wine Week

🤝🍷 La @bcnwineweek és sempre una oportunitat única per establir connexions. A Celler Piñol, ens complau compartir que el nostre estand, situat a la zona de les bodegues de la DO Terra Alta (estand C312), va ser un punt de trobada per als amants dels vins catalans. Vam establir connexions significatives amb importadors, proveïdors i restauradors, destacant la riquesa de la garnatxa blanca i la garnatxa negra que caracteritzen la nostra regió.

Barcelona Wine Week 2024

Diversitat de Visitants

🌎 Ens fa molt feliços haver rebut la visita de winelovers de tot el món a la Barcelona Wine Week 2024. Europa, Àsia, Amèrica i Oceania es van unir al nostre estand, creant un ambient internacional al #TheSpanishWineEvent. Agraïm als visitants per la seva contribució a la diversitat i èxit d’aquest esdeveniment, especialment aquells que van descobrir la singularitat dels vins de la DO Terra Alta.

Barcelona-Wine-Week-2024

Xifres Rècord de la Barcelona Wine Week

La Barcelona Wine Week 2024 va assolir xifres rècord amb 952 cellers participants de 73 Denominacions d’Origen. El nostre estand a la zona de la DO Terra Alta va ser testimoni de prop de 21.000 visitants professionals, un 20% d’ells internacionals. La magnitud de l’esdeveniment destaca la importància dels vins catalans i la seva contribució al panorama vinícola global.

Barcelona Wine Week 2024

Destacant la DO Terra Alta

La DO Terra Alta, llar de Celler Piñol, es va situar com una joia a la Barcelona Wine Week. Els nostres vins, especialment caldos exquisits com el Finca Morenillo o l’Avi Arrufí Blanc, van captar l’atenció dels visitants per la seva qualitat i caràcter distintiu. La ubicació estratègica del nostre estand va ressaltar la singularitat de la nostra regió i la riquesa de la DO Terra Alta.

Entrada similar