Ous de Granit per Potenciar la Garnatxa Blanca de Celler Piñol

Al cor de Batea, l’encisador poble català, el prestigiós Celler Piñol ha introduït una revolució enològica: els ous de granit. Aquesta innovació, procedent de Galícia i seleccionada amb cura per Ánforum, està destinada a potenciar la joia vinícola de la Terra Alta: la garnatxa blanca. Descobreix com aquests ous de granit estan elevant els vins catalans a noves alçades, amb especial atenció a creacions com L’Avi Arrufí Blanc i l’encisador Ànima de l’Avi Arrufí, tots dos elaborats amb un 100% de garnatxa blanca.

L’Encant de Batea: Bressol de Celler Piñol

Batea, amb les seves vistes pintoresques i rica tradició vinícola, és la llar de Celler Piñol. En aquest racó idíl·lic de la Terra Alta, el celler ha donat la benvinguda a una innovació vinícola que està deixant tothom bocabadat: els ous de granit. Aquest nou enfocament no només redefineix l’elaboració del vi, sinó que també destaca la singularitat de la regió.

Potenciant la Garnatxa Blanca: El Secret dels Ous de Granit

Els vins 100% garnatxa blanca de Celler Piñol, com L’Avi Arrufí Blanc i l’Ànima de l’Avi Arrufí, troben en els ous de granit el seu aliat perfecte. La forma ovoide d’aquests dipòsits afavoreix la microoxigenació, eleva l’untuositat i el volum en boca. El resultat és una expressió única de la garnatxa blanca, amb un perfil mineral distintiu que evoca notes de pedra seca, frescor i salinitat.

Huevo Granito

Captivant Paladars: Maridatges Perfectes i Durabilitat Assegurada

Els vins criats en aquests ous de granit són el company ideal pels amants dels mariscs i peixos. La microoxigenació controlada no només realça els sabors, sinó que també garanteix una major durabilitat. Imagina gaudir de L’Avi Arrufí Blanc amb gambes fresques o l’Ànima de l’Avi Arrufí amb un delicat peix, una experiència que deleitarà els teus sentits.

Huevo Granito

Innovació en Disseny: Ous de Granit de Celler Piñol

Aquests ous de granit no són només contenidors; són obres mestres de disseny. Amb una estructura de pedra buida de 10 centímetres de gruix, compten amb una tapa assistida per una vàlvula de seguretat i una boca de farciment a la part superior. A més, la incorporació d’una porta lateral facilita l’accés per a la neteja i el seguiment detallat del procés de maduració del vi. Visita la web d’Ánforum per saber-ne més!

Huevo Granito

Una Experiència Vinícola Única a la Terra Alta

En conclusió, els ous de granit de Celler Piñol estan redefinint l’experiència vinícola a la Terra Alta. Des de Batea, la bodega ens convida a descobrir la màgia de la garnatxa blanca, potenciada per la innovació d’aquests excepcionals dipòsits. Submergeix-te en la riquesa de sabors de vins com L’Avi Arrufí Blanc i Ànima de l’Avi Arrufí, i deixa que els ous de granit et guïïn en un viatge únic pels vins catalans. Salut a la innovació! 🍷

Entrada similar