Josefina Piñol premiada per la seva trajectòria enològica a la DO Terra Alta

Brindant pel 40è aniversari de la DO Terra Alta

L’emoció es va apoderar de la regió Terra Alta durant el sopar de gala del 40è aniversari de la Denominació d’Origen Terra Alta. En aquest esdeveniment tan especial, Celler Piñol va tenir l’honor de participar i presenciar un moment inoblidable: l’entrega del prestigiós Premi Dona i Vi a la nostra estimada Josefina Piñol.

El Premi Dona i Vi és un reconeixement merescut a la trajectòria professional de la Josefina Piñol i al seu paper pioner en l’elaboració de vins de qualitat a la DO Terra Alta. Durant més de 50 anys, la Josefina ha liderat amb passió i dedicació el nostre celler familiar, convertint-lo en un referent a la regió i a tot el país. El seu llegat és una inspiració per a tots els amants del vi.

No podem estar més orgullosos de la Josefina Piñol i de la seva contribució al desenvolupament i prestigi dels vins de Terra Alta. El seu treball i la seva visió han deixat una empremta inesborrable al nostre celler i a tota la regió. Josefina ha estat una defensora incansable de l’autenticitat i la qualitat, i aquest premi és un merescut reconeixement a la seva feina.

Josefina Piñol

El reconeixement a l’Avi Arrufí Negre

Però tenim més bones notícies. Durant la cerimònia de premiació, també es va reconèixer lAvi Arrufí Negre com el Gran Vi Negre de la DO Terra Alta. Aquest premi és el resultat de l’esforç i la dedicació que posem en l’elaboració de vins d’alta qualitat a Celler Piñol. L’Avi Arrufí Negre és un veritable tresor enològic que representa fidelment el caràcter i l’essència de la nostra terra.

Vi Avi Arrufí Negre

Primavera DO Terra Alta: una celebració en tota regla

El 40è aniversari de la DO Terra Alta es va celebrar dins de l’esdeveniment Primavera DO Terra Alta. Durant aquesta emocionant temporada, s’han dut a terme nombroses activitats culturals i gastronòmiques que han destacat la qualitat i el prestigi dels vins de la regió Terra Alta. Com a part d’aquesta celebració, Celler Piñol ha compartit amb orgull la nostra àmplia selecció de vins que reflecteixen la diversitat i la riquesa de la nostra regió.

40è aniversari de la DO Terra Alta

Gràcies winelovers!

L’èxit de Celler Piñol no seria possible sense el suport i l’amor dels nostres clients i amants del vi. Agraïm profundament la seva confiança en els nostres vins i ens comprometem a seguir elaborant vins excepcionals que reflecteixin la passió i el llegat de la Josefina Piñol.

A Celler Piñol, estem orgullosos d’haver format part d’aquest esdeveniment històric i d’haver compartit l’emoció amb la Josefina Piñol pel Premi Dona i Vi. Celebrem el seu èxit i la seva contribució a la indústria vitivinícola de la Terra Alta. Brindem per la Josefina Piñol, per l’Avi Arrufí Negre i pel futur prometedor dels vins de la Terra Alta. Salut!

Entrada similar