Explorant els vins de Celler Piñol: Reconeixements als Mitjans Espanyols

En el fascinant món de l’enologia, Celler Piñol s’erigeix com a referent destacat a la Terra Alta, i estem emocionats de compartir dos recents i notables reconeixements. Acompanya’ns en aquest recorregut vinícola on la qualitat excepcional es troba amb la passió per la tradició i l’enoturisme.

Sa Natura destacat per El Mundo

Comencem celebrant el reconeixement de Sa Natura per part d’El Mundo! Aquest diari espanyol, amb experiència en el món vinícola, ha seleccionat el nostre Sa Natura entre els 10 millors vins per menys de 10 euros. Una gesta que destaca la qualitat distintiva dels nostres vins negres. 🌟🍇

“L’expressió màxima de les nostres varietats negres més arrelades a la terra: garnatxa i carinyena”, tal com expliquem a Celler Piñol. Amable en boca però no per això menys complex, aquest negre mediterrani d’elaboració impecable, amb una criança que gairebé no es percep però que aporta harmonia al conjunt, sedueix per la seva àmplia gamma d’aromes, la seva textura cremosa i la seva persistència.

Celler Piñol Sa Natura

Gourmet La Vanguardia lloa el Finca Morenillo

La ‘Pinot Noir’ de la Terra Alta, coneguda com a Morenillo, ha captivat els crítics de vins de Gourmet La Vanguardia. La seva periodista, Abril Guillem, descriu el vi Finca Morenillo com un “viatge sensorial inoblidable”. Un vi que deslumbra amb el seu color bordeus brillant i net, i una complexitat aromàtica que fusiona fruites madures amb notes florals, balsàmiques i de regalèssia. Els torrats i cacau del roure completen aquesta simfonia aromàtica, definida per la tradició, la passió i l’enoturisme de Celler Piñol. 🏰🍷

Celler Piñol Morenillo

Orgullosos dels Vins Negres de Celler Piñol

Aquests reconeixements són un testimoni de l’orgull que sentim pels nostres vins negres. Sa Natura i Finca Morenillo són dos exemples excepcionals de la nostra dedicació a la qualitat, la innovació i l’autenticitat. Sa Natura, amable en boca però complex en sabors, representa l’essència mateixa de la criança mediterrània. Finca Morenillo, amb el seu viatge sensorial, encarna la riquesa de la Terra Alta i l’autenticitat de les seves varietats autòctones. Passa’t per la nostra botiga per veure la gran selecció de vins negres disponibles.

Celler Piñol Uva

Celler Piñol triomfa als mitjans espanyols

En conclusió, aquests elogis són més que simples reconeixements; són la culminació de dècades de passió, experiència i amor per la terra. A Celler Piñol, continuarem el nostre viatge, explorant nous horitzons enològics i portant el distintiu sabor de la Terra Alta a cada got. Brindem per la tradició, la passió i l’enoturisme que fan dels nostres vins quelcom únic en cada glop! 🍷✨🌿

Entrada similar