La magnífica visita del gerent de Celler Piñol a restaurants de les Illes Balears

Aquesta setmana passada, en Juanjo Piñol, va fer una emocionant visita a les illes balears d’Eivissa i de Formentera per submergir-se entre la cultura culinària d’aquests dos meravellosos territoris. A més, durant aquesta visita, va poder reunir-se amb els distribuïdors principals de Celler Piñol per a les illes Balears d’Eivissa i Formentera.

Clients i distribuïdors únics, que fan del nostre vi una experiència pel consumidor.

Un dels grans motius per fer aquesta visita era per agrair als nostres distribuidors l’excel·lent labor que fan promocionant i incloent els nostres vins a les seves cartes. Aquest gran reconeixement de qualitat i excel·lència dels vins del Celler son testimonis de la passió i dedicació que porten duent a terme quatre generacions de la família Piñol.

La magnífica visita del gerent de Celler Piñol a restaurants de les Illes Balears

En cada un dels restaurants que va visitar en Juanjo, va tenir l’oportunitat de realitzar una cata de diferents dels seus vins acompanyat dels propietaris i amics d’ell, passant una bona estona gaudint d’un bon vi en alguns dels espais de restauració més exclusius d’Eivissa i Formentera. Per altra banda, en Juanjo també va tenir l’oportunitat de visitar Decantering Ibiza, distribuidor molt important per al Celler a les Illes Balears.

Ibiza i Formentera, dues illes plenes de restaurants amb Celler Piñol

La visita del gerent de Celler Piñol, en Juanjo Piñol, podem extreure una llistade restaurants i espais on serveixen els vins del nostre celler: Naked Ground, W Ibiza, Wom Radio Cafe Ibiza, Estragon Ibiza, Salvia Ibiza, Nagai Ibiza, Ca Na Xica Ibiza, Can Mimosa Ibiza, A mi manera Ibiza, A mi manera Formentera, Corsario Ibiza i  Pixes Ibiza.

La magnífica visita del gerent de Celler Piñol a restaurants de les Illes Balears

Entrada similar