Cinc medalles magnífiques als Premis Decanter 2023 per al nostre celler familiar Celler Piñol

5 dels nostres vins guardonats als Premis Decanter 2023

És un plaer per al nostre celler familiar compartir tan emocionant i il·lusionant notícia amb vosaltres: Cinc vins de Celler Piñol han estat reconeguts i premiats als prestigiosos Premis Decanter 2023 celebrats al Regne Unit fa unes setmanes. DECANTER WINE AWARDS és el concurs de vins més important i influent a nivell mundial. En aquesta edició de gala, on se celebra el vintè aniversari, vam decidir presentar cinc dels nostres vins i tots ells van assolir màximes puntuacions que van afavorir l’obtenció de 5 MEDALLES, una d’OR amb una de les puntuacions més altes del certamen (96 Punts ).

Aquests guardons ens animen a seguir treballant dia a dia, mimant les nostres vinyes de cultiu ecològic a Batea (DO Terra Alta) i esforçant-nos encara més per donar el màxim a elaborar cada any millor, conservant la nostra autenticitat i tipicitat promovent les nostres varietats més arrelades a la nostra terra.

Volem donar-vos les gràcies a tots vosaltres per ajudar-nos en aquest camí i per triar-nos per gaudir dels vostres bons moments en família i amics brindant amb els nostres vins i promovent el nostre celler per tot el món.

Us passem a continuació un detall més exhaustiu dels vins afortunats d’aquestes distincions excel·lents.

1. Mather Teresina: Amb una puntuació de 96, aquest vi ha estat mereixedor d’una cobejada MEDALLA D’OR. Un assemblatge perfecte de potència, elegància, subtilesa, tanins vellutats que podràs percebre a cada glop d’aquest brou, nomenat en homenatge a la seva fundadora TERESA ARRUFI i que reflecteix la seva forta i constant personalitat.

Premios Decanter 5 vinos

2. L’Avi Arrufí Negre: Amb 94 punts, ia només un puntet de ser Medalla d’Or, aquest vi ha obtingut una destacada MEDALLA DE PLATA. Expressió màxima de vinyes velles de carinyena acoblades amb una mica de garnatxa negra que reflecteixen la personalitat més masculina i ruda de JOSEP ARRUFI, pare de Teresina i primer pagès i viticultor del celler familiar. Mineralitat i frescor al punt àlgid.

Premios Decanter 5 vinos

3. Sa Natura Negre: Amb una puntuació de 91 punts, també ha estat mereixedor d’una MEDALLA DE PLATA. Primer vi ECOLÒGIC de la DO Terra Alta. Una barreja perfecta de Carinyena i Garnatxa on destaca la seva frescor, mineralitat i fruits negres madurs. Un dels nostres vins més populars en aquests darrers anys.

Premios Decanter 5 vinos

4. L’Avi Arrufí Blanc: Un dels nostres vins més premiats continua rebent guardons, ara amb una MEDALLA DE BRONZE gràcies als seus 89 punts. Vinyes velles de Garnatxa blanca criades 7 mesos en bótes de roure francès. Terroir al màxim, és una bomba de fruites blanques madures, de préssec, albercoc i notes d’espècies.

Premios Decanter 5 vinos

5. Raig de Raïm: Amb 88 punts, el nostre vi més jove i informal se suma a aquest festival de reconeixements amb una MEDALLA DE BRONZE. Aquest vi jove madurat uns quants mesos en bóta, ens destaca per la seva frescor i mostrant la versatilitat i llaminera que pot ser la GARNATXA TINTA.

Premios Decanter 5 vinos

Aquests reconeixements ens omplen d’orgull i són un testimoni de l’esforç i la dedicació que la nostra família ha invertit durant generacions al nostre celler. Estem compromesos amb l’elaboració de vins de qualitat excepcional i aquests premis són un reconeixement al nostre treball apassionat.

Et convidem a visitar la nostra pàgina web per obtenir més informació sobre aquests vins guardonats i fer la teva compra. Aconsegueix els millors vins de la Terra Alta a Celler Piñol!

Fes clic aquí per visitar la nostra web i adquirir els vins premiats.

Entrada similar