Els Vins de Celler Piñol: Triomf als Estats Units amb Wine Enthusiast

A Celler Piñol, estem vivint un moment de gran emoció i satisfacció, ja que compartim amb orgull l’emocionant notícia que els nostres vins han estat distingits per Wine Enthusiast, una eminent autoritat en el món del vi i les begudes espirituoses als Estats Units. En aquest article, submergeix-te en la història dels nostres destacats premis i descobreix el món de sabor i excel·lència que representem.

Wine Enthusiast: L’Autoritat en el Món del Vi

Wine Enthusiast és una revista de renom amb més de tres dècades d’experiència en la indústria del vi. Els seus experts crítics i tastadors són respectats arreu del món per la seva capacitat d’identificar i celebrar l’excel·lència en el món del vi.

Celler Piñol a Wine Enthusiast

Ens fa molt feliços anunciar que Celler Piñol ha aconseguit destacar amb tres dels seus vins a Wine Enthusiast. Aquests premis són testimoni del compromís i la passió que dediquem a l’elaboració dels nostres vins. Els vins guardonats són:

1. Mather Teresina 2019 (94 Punts)

El Mather Teresina 2019 ha rebut una puntuació impressionant de 94 punts a Wine Enthusiast. Els seus aromes de melmelada de mores i espècies, juntament amb sabors de figues, cacauet, violeta i clau, el converteixen en una autèntica joia sensorial. Aquest vi reflecteix la dedicació de Celler Piñol a l’excel·lència.

Mather Teresina a Wine Enthusiast

2. L’Avi Arrufi Blanc 2021 (92 Punts)

L’Avi Arrufi Blanc 2021 ha obtingut una puntuació destacada de 92 punts a Wine Enthusiast. Amb aromes d’albercoc, préssec blanc i un toc subtil de fumat, aquest vi és una joia oculta que segurament sorprendrà els amants del vi. La seva qualitat és evident a cada glop.

L'Avi Arrufí Blanc a Wine Enthusiast

3. Raig de Raïm Blanc 2021 (88 Punts)

El Raig de Raïm Blanc 2021 ha estat guardonat amb 88 punts a Wine Enthusiast. Els seus aromes de pera i ginesta preparen el paladar per a sabors de mango, llimona, pol·len de fonoll i pètals de rosa. Aquest vi és una opció excepcional i assequible, un autèntic “best buy”.

Raig de Raïm a Wine Enthusiast

¡Gracias winelovers!

Aquests premis són un testimoni de la dedicació de Celler Piñol a l’elaboració de vins d’alta qualitat i representar la DO Terra Alta als Estats Units ens omple d’orgull a tot el nostre equip. No obstant això, volem subratllar que aquests èxits no haurien estat possibles sense el suport inquebrantable de la nostra comunitat d’amants del vi.

A tots els winelovers que ens han acompanyat en aquest emocionant viatge, els estenem el nostre més profund agraïment. La seva passió pels nostres vins, el seu entusiasme i el seu suport continu són el motor que impulsa el nostre compromís amb l’excel·lència. Hem celebrat recentment aquests èxits i volem compartir amb vosaltres alguns més: el reconeixement pels premis Decanter, així com per la Guía Peñín.

Els vins de Celler Piñol han estat reconeguts per Wine Enthusiast, una revista líder en el món del vi als Estats Units. Amb tres vins guardonats, estem orgullosos de portar l’excel·lència de Terra Alta al públic nord-americà. Agraïm a la nostra comunitat pel seu suport continu i esperem amb emoció compartir més èxits en el futur. Celebrem la passió, la qualitat i els premis que ens inspiren! Salut! 🥂

Entrada similar