El Celler Piñol i la Barcelona Wine Week

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ text_font=”Open Sans|300|||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”17px” header_font_size=”7rem” max_width_last_edited=”off|phone” header_font_size_tablet=”80px” header_font_size_phone=”60px” header_font_size_last_edited=”on|phone” global_colors_info=”{}” max_width__hover_enabled=”off|desktop”]Després de l’aturada forçada propiciada per la pandèmia, uns 18.000 visitants, 650 cellers i més de 60 denominacions d’origen es van retrobar amb més empenta que mai al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona per celebrar la Barcelona Wine Week (BWW) 2022, considerat el certamen internacional de vins del sud d’Europa.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/04/Wine_week_4.jpg” title_text=”Wine_week_4″ align=”center” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” width=”75%” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Barcelona Wine Week:

Brindis ajornats i reunions no telemàtiques per encetar un futur marcat per la constant transformació, en què digitalització, sostenibilitat i innovació tenen un protagonisme absolut en una activitat estratègica per a l’economia catalana.

El sector vitivinícola representa el 2% dels llocs de treball a Catalunya, aporta el 1,6% del PIB i un Valor Afegit Brut (VAB) superior als 3.630 milions d’euros anuals, segons dades de l’estudi “La importància econòmica i social del sector vitivinícola a Catalunya”, presentat per la Interprofessional del Vi d’Espanya (OIVE) durant la BWW.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Defensa de varietats autòctones:

Durant els tres dies d’esdeveniment, les tendències al sector es van posar a debat al BWW Hub, on es va fer èmfasi en la defensa de les varietats autòctones –com la Morenillo– com a representants de tresors que cal conservar.

Per altra banda, va quedar clar que la sostenibilitat està marcant el camí a seguir de la indústria: des de l’aplicació dels criteris de l’economia circular, els nous formats per al consum del vi o la minimització de la petjada de carboni en el procés de producció fins a la viticultura regenerativa van situar-se al centre de la discussió.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_3,2_3″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” width=”93%” max_width=”2560px” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/04/Wine_week_1-scaled.jpg” title_text=”Wine_week_1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” width=”100%” max_width=”100%” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/04/Wine_week_3.jpg” alt=”Terra Alta paisatge” title_text=”Wine_week_3″ align=”center” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” width=”100%” max_width=”100%” custom_margin=”30px||25px||false|false” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Vins ecològics:

Celler Piñol ha tingut sempre una vocació transformadora, va ser dels primers cellers de la Terra Alta en elaborar vins ecològics i va fer una aposta decidida per les vinyes d’agricultura ecològica. Sobre l’adaptació al de Celler Piñol a les noves tendències, en l’entrevista al Blog, l’enòloga Cristina Borrull vislumbra un futur ecofriendly, amb la totalitat de vins ecològics i l’impuls de vins vegans.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_post_nav _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” background_color=”#9AD5E6″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_post_nav][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Entrada similar