Celler Piñol a la Barcelona Wine Week.

La Barcelona Wine Week és una de les fires de vi més importants per al sector a Espanya. Un esdeveniment ineludible que, durant tres dies, reuneix cellers grans i petits, distribuïdors nacionals i internacionals, sommeliers, detallistes i per descomptat winelovers per a conèixer les novetats del món del vi. Els assistents d’enguany han pogut catar vins increïbles de diferents regions d’Espanya, entre ells, els clàssics de Celler Piñol.

Propietaria y enóloga de Celler Piñol en la Barcelona Wine Week

¡El nostre celler no ha faltat a la cita! La Barcelona Wine Week d’enguany s’ha celebrat a la Fira de Barcelona i, com en l’anterior edició, vam comptar amb un estand en el cor la Denominació d’Origen Terra Alta amb dos ambaixadors de luxe: Juanjo Galcerà, el propietari i CEO de Celler Piñol, i l’enòloga del celler Cristina Borrull.

En el nostre estand els assistents van poder provar els vins més desitjats de Celler Piñol, els nostres vins estrella Raig de Raïm, Portal Blanc, Sa Natura, Finca Morenillo, L’Ànima de l’avi Arrufí i l’Avi Arrufí negre. Però això no és tot! També van poder conèixer en exclusiva les noves anyades del 2023: la nova anyada de Portal Blanc 2023 que sortirà a la venda durant aquesta primavera o el Josefina Piñol Dolç.

Sabies que dins de la Barcelona Wine Week els estands s’ordenen per Denominació d’Origen? La D.O. Terra Alta compta amb un gran passadís que forma part de la zona de vins catalans. Enguany ha estat emocionant poder retrobar-nos amb els nostres companys de tantíssims cellers del territori. I per descomptat WineLovers de tot el país!

Com cada any, l’esdeveniment ha estat tot un èxit. Durant els 3 dies s’han pogut comptabilitzar 828 expositors, més de 20.000 visitants, 70 D.O. i segells de qualitat, 1.000 referències noves, 8.000 meetings B2B, 185.000 copes de vi catades i 600 compradors internacionals. La Barcelona Wine Week es consagra com l’esdeveniment esperat per a professionals i amants del vi, i no és per a menys.

D.O. Terra Alta en la Barcelona Wine Week

Gràcies a tots els winelovers que ens van acompanyar. Brindem pel vostre magnífic acolliment i esperem retrobar-nos en pròxims esdeveniments al més aviat possible. Continueu atents al blog, us anirem informant!

Entrada similar