Millors Vins Espanyols

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text admin_label=”Texto” _builder_version=”4.11.3″ text_font=”Open Sans|300|||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”17px” header_font_size=”7rem” max_width_last_edited=”off|phone” header_font_size_tablet=”80px” header_font_size_phone=”60px” header_font_size_last_edited=”on|phone” inline_fonts=”Abel” global_colors_info=”{}” max_width__hover_enabled=”off|desktop”]

La prestigiosa Guía Peñín recompensa a Celler Piñol. Una altra vegada, el projecte familiar de la Terra Alta es situa entre els Millors Vins d’Espanya amb unes puntuacions òptimes. Aquest nou reconeixement és un homenatge als nostres orígens i a la fórmula dels nostres vins: caràcter mediterrani, compromís amb el medi ambient, arrelament a les vinyes i gran qualitat.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_margin=”-55px|||||” custom_padding=”0px||0px|||” global_colors_info=”{}”]

El XXII Saló dels Millors Vins d’Espanya es va celebrar a Madrid els dies 28 i 29 de novembre. Es tracta de la única trobada entre productors i professionals que compta amb una convocatòria segmentada exclusivament per la qualitat.

Els vins espanyols que han obtingut una qualificació de 90 o més punts a la Guia Peñín dels Vins d’Espanya 2023 són considerats de qualitat demostrada. En el cas de Celler Piñol, sis dels nostres vins van assolir aquesta fita, mentre que el restant es va quedar a les portes del valuós guardó (amb 89 punts).

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/12/guia-penin-1.png” alt=”Guía Peñín ” title_text=”Guía Peñín ” url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/ca/” url_new_window=”on” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”|0px||||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”3px||0px|||” global_colors_info=”{}”]

L’Avi Arrufí Blanc: 93

Entre els millors Vins d’Espanya. La Guia Peñín el qualifica com a greixós, rodó i elegant en boca. Es tracta d´un vi blanc fermentat i criat en bótes noves de roure francès durant 7 mesos, fent el seu battonage corresponent. És l’expressió màxima del nostre terroir calcari i procedeix de vinyes velles de garnatxa blanca amb 65 anys d’edat. Molt gastronòmic: ideal amb risottos, paelles, fumats, peixos grassos com el salmó i carns blanques… així que també podeu connectar la posta de sol amb un sopar de categoria.

Mather Teresina: 93

Entre els millors Vins d’Espanya. Es destaca a la publicació que és fruitós, saborós, tanins secs però madurs. Elaborat a partir dels ceps més antics de les nostres vinyes velles, és una selecció de la millor garnatxa negra que cristal·litza en un vi negre selecte i distingit. De color grana intens, és un homenatge a l’àvia Teresina, una dona honesta, treballadora, passional i lluitadora que va fundar Celler Piñol. El vi reflexa la seva personalitat: elegant, subtil i fi però amb caràcter. En boca és potent, profund, rodó i carnós, així com ben equilibrat amb la frescor.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/12/guia-penin-2.png” alt=”Guía Peñín Terra Alta” title_text=”Guía Peñín Terra Alta” url=”https://cellerpinol.com/ca/2022/10/coneix-els-nostres-vins-ecologics/” url_new_window=”on” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”||0px|||” global_colors_info=”{}”]

L’Ànima de l’Avi Arrufí: 92

Entre els millors Vins d’Espanya. La publicació destaca que és ple, gras, llarg i amb bona acidesa. A més, li atorga una aroma fresc a fruita blanca i madura. Fruit del vi de finca L’Avi Arrufí, neix aquesta expressió màxima de vinyes velles, 100% Garnatxa Blanca, amb una criança de 7 mesos en un tanc oviforme. Una bomba de fruita blanca madura, préssec, albercoc i notes d’espècies amb un equilibri perfecte de sabors. Idoni amb risottos, paella, fumats, peixos grans com el salmó i carns blanques.

L’Avi Arrufí Negre: 92

Entre els millors Vins d’Espanya. La Guia Peñín destaca que en boca és saborós, afruitat, amb certa persistència i potent.

Provinent de les nostres vinyes més velles de samsó i després de 16 mesos de criança en barriques de roure francès i americà, arriba l’Avi Arrufí Negre: un dels símbols del Celler i garantia absoluta d’èxit. Sedós i vellutat, en boca és potent, concentrat i d’excel·lent estructura. Molt ric en matisos i amb un convincent equilibri de fruita madura i roure.

Portal Negre 90

Entre els millors Vins d’Espanya. La revista destaca el color cirera brillant i en boca té tanins secs però madurs. Criança de 12 mesos en bóta.  Vi de color cirera, aroma intens a fruits vermells i negres de bosc (mores), cremosos de la fusta molt fosos, fons minerals. No obstant, en boca és carnós, amb tanins grassos i potents, notes de regalèssia i un perfecte equilibri entre el toc de fruita i el torrat del roure. Molt elegant i llarg.

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/12/pennn.jpg” alt=”Guía Peñín Madrid” title_text=”peñññ” url=”https://guiapenin.wine/salon-penin-de-los-mejores-vinos-de-espana-el-exito-de-la-calidad” url_new_window=”on” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Sa Natura: 90

Entre els millors Vins d’Espanya. La Guia Peñín apunta que en boca és fruitós, saborós i especiat. Criança de 13 Mesos en bótes. En boca és potent, carnós, fins i tot matisos fumats i de la terra, concentrat, tanins saborosos i molt llarg en boca. S’aprecien també tons balsàmics i minerals, amb una acidesa refrescant.

Amb el Sa Natura vam ser pioners en elaborar vins ecològics a la Terra Alta. Provinents de raïms orgànics i amb la mínima intervenció, sense herbicides ni pesticides, aconseguim un resultat elegant i singular, on el terroir és molt present. Ideal per degustar en companyia.

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=4UiaaOUd0So” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_video][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Portal Blanc: 89

La publicació considera que el Portal Blanc és aromàtic, floral, afruitat, madur i equilibrat. Vi jove de color groc brillant amb suaus tons verdosos. Aroma potent de fruites tropicals, amb records florals de roses blanques i herbes de muntanya baixa. A més, jove, afruitat, golós, ideal pels mesos d’estiu, saborejar-lo en una terrasseta amb amics i acompanyat de fruita tropical. Si ho preferiu en un àpat, és un gran complement amb tota mena de marisc, paelles i peixos.

[/et_pb_text][et_pb_post_slider _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_post_slider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Entrada similar