3 Receptes de Nadal amb Vi Dolç

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text admin_label=”Texto” _builder_version=”4.11.3″ text_font=”Open Sans|300|||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”17px” header_font_size=”7rem” max_width_last_edited=”off|phone” custom_padding=”||0px|||” header_font_size_tablet=”80px” header_font_size_phone=”60px” header_font_size_last_edited=”on|phone” inline_fonts=”Abel” global_colors_info=”{}” max_width__hover_enabled=”off|desktop”]

S’acosten les celebracions nadalenques i cal rebre els nostres convidats com es mereixen: un aperitiu o unes postres acompanyades de bon vi no poden faltar. En aquesta ocasió us presentem 3 receptes ràpides i senzilles, amb les quals podeu maridar el nostre Josefina Piñol, un vi blanc dolç, ideal per combinar amb foie, formatges blaus i de cabra, rebosteria amb mel, postres cítrics i fruits secs. A més, el Josefina Piñol Blanc és el millor Vi de Licor de la D.O. Terra Alta.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/11/1.png” title_text=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” width=”480px” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_margin=”-55px|||||” custom_padding=”0px||0px|||” global_colors_info=”{}” min_height=”241.4px”]

Boletes de Foie y Melmelada:

Ingredients per a 18 unitats:

100 grams de foie, 180 grams d’ametlles, melmelada de maduixa o fruits del bosc i sucre.

Preparació:

Tritureu les ametlles en un morter fins a aconseguir la consistència desitjada. Després, posar en una paella i torrar. Un cop torrades les ametlles, afegiu-hi sucre i una mica d’aigua (al gust) fins a formar un caramel. Apaguem el foc i es deixen reposar.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/11/1366_2000.png” title_text=”1366_2000″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” width=”450px” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”|0px||||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”3px||0px|||” global_colors_info=”{}”]

Maduixes Macerades:

Ingredients (per a 8 persones):

1 Kg de maduixes, 2 cullerades de vi blanc de la teva elecció (recomanem Portal Blanc o Raig de Raïm), suc de mitja taronja, i finalment, 4 cullerades de sucre.

Preparació:

Tallar les cues de les maduixes, rentar-les i tallar a julianas, posar en un bol. Posteriorment, afegiu-hi el suc de taronja i el vi blanc. Finalment, les cullerades de sucre i deixar-ho reposar.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/11/3.png” title_text=”3″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” width=”450px” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px||0px|||” global_colors_info=”{}”]

Pizza de Carbassa i Formatge Blau

Ingredients (per a 4 persones):

8 discos de massa per a mini pizza, 2 Carbasses mitjanes, 3 Escalunyes, 150 grams de formatge blau, 1 bola de Mozzarella fresca, 1 gra d’all, Oli d’Oliva Verge Extra, Farigola, Pebre negre mòlt, Oregà, Rúcula (opcional)

Preparació:

Preescalfar el forn a 200 graus. Triturar les échalote i una dent d’all per a després sofregir en oli d’oliva. Posteriorment, tallar la carbassa en quadrets i fregir-la juntament a l’all i les escalunyes. Un cop la carbassa estigui tova, afegir farigola, sal i pebre negra al gust, triturar amb una minipimer i deixar-ho repossar fins que es refredi i afegir els formatges. 

Estendre en una superfície plana la massa per a les mini pizzes, embarrar una mica d’oli d’oliva sobre les mateixes, afegir el farcit i escampar. Finalment, fiqueu-ho en una safata de forn, espereu aproximadament 15 minuts fins que la massa estigui ben cuita i el formatge fos. Deixeu uns segons a temperatura ambient, talleu i gaudiu!

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=k4kNlfQf9gc” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_video][et_pb_post_slider _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_post_slider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]