Festa del Vi Terra Alta

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”-41px|||||” custom_padding=”||0px|||” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” min_height=”198px” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text admin_label=”Texto” _builder_version=”4.11.3″ text_font=”Open Sans|300|||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”17px” header_font_size=”7rem” max_width_last_edited=”off|phone” custom_padding=”||46px|||” header_font_size_tablet=”80px” header_font_size_phone=”60px” header_font_size_last_edited=”on|phone” inline_fonts=”Abel” global_colors_info=”{}” max_width__hover_enabled=”off|desktop”]

Celler Piñol va ser present a la 35a edició de la Festa del Vi de Gandesa, el gran aparador dels vins de la Terra Alta i la garnatxa blanca. Es va celebrar entre el 04 i el 06 de novembre i el celler familiar de Batea va presentar durant aquells dies de Festa les noves anyades dels vins més seleccionats.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_margin=”-64px|auto||auto||” custom_padding=”||441px|||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” min_height=”162px” custom_margin=”-109px|||||” custom_padding=”0px||0px|||” global_colors_info=”{}”]

La reconeguda sommelier Meritxell Falgueras va ser la pregonera de l’edició d’enguany. Va donar el tret de sortida a una celebració que ja s’ha posicionat, a les Terres de l’Ebre i al Camp de Tarragona, com una visita obligada per a tots els seguidors de l’enoturisme i el vi.  Falgueras ( @winesandthecity a Instagram) va mostrar la seva satisfacció per participar a la Fira i va qualificar la Terra Alta d’una “zona que viticultors que estimen i es curren la seva pròpia terra”.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_margin=”-438px|auto||auto||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/11/Catedral-del-Vi-Gandesa.jpg” alt=”Catedral del Vi Gandesa” title_text=”Catedral del Vi Gandesa” align=”center” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_margin=”-39px|auto||auto||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”11px||0px|||” global_colors_info=”{}”]

23 cellers de la Terra Alta participants

23 cellers inscrits a la Denominació d’Origen Terra Alta vam participar en la Festa del Vi, el gran aparador dels nostres vins, donada la gran assistència i l’èxit que ha assolit l’esdeveniment. Tot i la intensa feina durant el cap de setmana, el fervor pels nostres vins i les paraules de suport per seguir promovent el celler familiar van fer que tot plegat fos molt còmode de portar.

A més, els productors locals coincidien en apuntar que la Fira està prou consolidada, porta una gran quantitat de visitants a la comarca i, per tant, és ja un dels motors anuals per promocionar els excel·lents vins que es fan a la Terra Alta. Com a exemple, Carles Luz, alcalde de Gandesa, reconeixia al Canal 21 Ebre sentir molta satisfacció per poder arribar als 35 anys de la Fira del Vi, amb una estructura consolidada i professionalitzada. Les més de tres dècades de Fira evidencien, segons Carles Luz, que l’esdeveniment s’ha convertit “en un referent dins del sector”.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”||12px|||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/11/Meritxell-Falgueras-Celler-Pinol.jpg” alt=”Meritxell Falgueras Celler Piñol” title_text=”Meritxell Falgueras Celler Piñol” align=”center” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_margin=”2px|auto||auto||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”||0px|||” global_colors_info=”{}”]

La Nit de les Garnatxes a la Sala de Premses

Divendres nit es va celebrar la formidable Nit de les Garnatxes, a l’emblemàtica Sala de les Premses del Celler Cooperatiu de Gandesa. L’Antic Molí, restaurant d’alta cuina ebrenc, va maridar la vetllada amb la seva cuina brillant i amb l’objectiu de realçar colors, textures, sabors i aromes de les garnatxes blanques

Els vins blancs de Celler Piñol són: L’Ànima de l’Avi Arrufí (100% garnatxa blanca de vinyes velles); Avi Arrufí (100% garnatxa blanca); Portal Blanc (90% garnatxa blanca) i Raig de Raïm. 

En l’edició d’enguany, com a novetat, es va muntar una Gastroàrea, en què quatreestabliments de Gandesa van oferir una destacada oferta gastronòmica de tapes, ‘punxadetes’ i dolços típics de la localitat.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=nzB-zb7ddak” src_webm=”https://www.youtube.com/watch?v=nzB-zb7ddak” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” src__hover_enabled=”on|desktop”][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_post_slider _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_post_slider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Entrada similar