Celler Piñol a Singapur i Malàisia: explorant la distribució de vi al mercat asiàtic.

El món on vivim cada vegada està més globalitzat, i les empreses vitivinícoles busquen nous mercats per a la distribució de vi. Recentment, el gerent del nostre celler Juanjo Galcera Piñol ha visitat Cellar Masters i Ewineasia, dos dels nostres llegendaris distribuïdors a Àsia. Juanjo va realitzar una ruta per Àsia, l’epicentre principal de la visita de la qual va ser Singapur i Malàisia.

Els vins de Celler Piñol són vins molt ben valorats a les ciutats de Malàisia i Singapur, gràcies a la seva excel·lent qualitat i al gran tracte personalitzat del nostre gerent Juanjo Galcera Piñol.

Cultivant relacions duradores amb els nostres importadors a Malàisia

Amb la visita als nostres importadors a Malàisia (Kuala Lumpur) Cellar Masters, hem pogut visitar grans vinoteques i restaurants de Malàisia, gaudir de la degustació i el maridatge d’alguns dels nostres vins, acompanyats de la millor companyia.

Distribució del viDistribució del vi

L’objectiu d’aquest viatge és donar a conèixer la Denominació d’Origen Terra Alta, on els nostres vins pertanyen, a més del nostre celler familiar centenari, per poder seguir gaudint arreu del món excel·lents vins de la nostra carta de productes.

A Kuala Lumpur, acompanyats d’Irene Wong, la importadora a Singapur de Celler Piñol de l’empresa Cellar Masters. Vam fer visites a hotels, restaurants i alguna botiga especialitzada, on vam poder trobar vins i copes de Celler Piñol.

Grans reconeixements a tots els restaurants i espais que ens van oferir un gran tracte i servei com el Restaurant Flutes (amb 1 estrella Michelin), FOC Sentosa, Pura Brasa, Restaurant Públic (dins de l’Hotel Intercontinental), Restaurant Asador, Negre Restaurant i el magnífic Wakuda Japanese que es troba dins del Marina Sands Bay, el Restaurant Tattoo, el Mercat de Tapes, Marini’s 57 situat a la Torre Petrona, The Vin Palace Wine Shop, Jane Wine Whop i el Winyards.

Celler Piñol conquesta Singapur amb els seus excel·lents vins

Durant la visita a la ciutat asiàtica de Singapur, vam estar amb el nostre importador Alpha International, i amb Susy Santoso, la comercial. Vam tenir el gran plaer de visitar els millors restaurants de cuina espanyola de la ciutat de Singapur, a més de vinoteques on es distribueix el nostre vi.

Distribució del vi Distribució del vi

Alguns dels vins que van poder degustar durant la visita a Singapur i Malàisia, i que són un gran èxit en aquest país asiàtic van ser Josefina Piñol Dulce Blanco, l’Avi Arrufí Negre, Finca Morenillo, Portal Rosat, Portal Negro i l’Avi Arrufí Blanc.

En especial, el Finca Morenillo, és un vi que triomfa al mercat asiàtic. El juliol passat va ser el protagonista d’una masterclass sobre el futur de la indústria del vi després de la pandèmia.

No et quedis sense Finca Morenillo, ni sense els teus productes preferits de Celler Piñol! Aconsegueix-los ja a la web!

Entrada similar