Coneix els nostres vins ecològics

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ text_font=”Open Sans|300|||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”17px” header_font_size=”7rem” max_width_last_edited=”off|phone” custom_padding=”||0px|||” header_font_size_tablet=”80px” header_font_size_phone=”60px” header_font_size_last_edited=”on|phone” global_colors_info=”{}” max_width__hover_enabled=”off|desktop”]

Els vins ecològics apareixen, cada cop més, en els debats sobre enologia. La raó principal és que cada vegada són més les persones que seleccionen productes naturals i d’alta qualitat per al consum personal o familiar. Els productes ecològics tenen una gran rellevància per als que cerquen un estil de vida saludable i tenen hàbits de compra que no facin malbé el medi ambient.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”||1px|||” global_colors_info=”{}”]

Vins Ecològics

Els anomenats vins ecològics són, tal com explicava la nostra enòloga Cristina Borrull en una entrevista, aquells vins sense productes químics afegits a la vinya per protegir la seva producció. Únicament es poden incloure sulfurs i coure, i en unes quantitats establertes que no es poden superar. És per això que la seva collita és especial i el sabor únic.

Orgullosament, el nostre Celler va ser pioner a elaborar vins ecològics a la D.O. Terra Alta, a principis del segle XX, convertint-se en un referent local en la matèria. “Des de sempre, a Celler Piñol hem optat per respectar el medi ambient, tenir cura de tot l’entorn: evitant l’ús de pesticides i herbicides”, relata Juanjo Galcera, director de Celler Piñol. “Al final som el que mengem i bevem, per això cal cuidar tots els processos d’elaboració del vi”, conclou Galcera.

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/08/294253664_5841220335891255_1236088724364184501_n.jpg” alt=”Celler Piñol” title_text=”294253664_5841220335891255_1236088724364184501_n” url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/ca/1868-sa-natura-ecol%C3%B3gico-2018.html” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_margin=”|13px||||” global_colors_info=”{}”]

Coneix els nostres vins ecològics:

Sa Natura: El nostre primer vi ecològic, en boca és potent, carnós, amb matisos fumats i de la terra, concentrat, tanins saborosos i molt llarg a la boca. S’aprecien també tons balsàmics i minerals, amb una acidesa refrescant.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=4UiaaOUd0So&t=115s” src_webm=”https://www.youtube.com/watch?v=4UiaaOUd0So&t=115s” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Josefina Piñol Dolços naturals:

Inspirats en Josefina Piñol, dona visionària, que va canviar la visió de negoci del Celler. Són una expressió molt personal, procedents de veremes tardanes i vinyes gairebé centenàries. Ideals per als mesos de tardor i hivern, celebracions com la castanyada o Halloween, i sense sucres afegits. Criats dotze mesos en bóta petita de 60 litres de roure francès, amb la intenció de captar millor la concentració i oxidació de les aromes.

Josefina Piñol Dulce Blanco: en boca és concentrat, dens, notes de fumats i amb records dels tocs de pacificació ja trobats al nas. Molt llarg i elegant. Esplendorós amb el foie, formatges blaus i de cabra, rebosteria amb mel, postres cítrics i fruits secs.

Josefina Piñol Dolç Negre: en boca és concentrat, mesurat a la seva dolçor, ric en matisos, rodó, polit i amb una gran harmonia, tanins de la pell i amb una alternança molt agradable de dolç-amarg. Ideal per prendre amb postres de xocolata, bombons, fruits secs i determinats formatges blaus.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=k4kNlfQf9gc” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_post_slider _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_post_slider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]