Els 3 vins més romàntics per a Sant Valentí 2023

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ text_font=”Open Sans|300|||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”17px” header_font_size=”7rem” max_width_last_edited=”off|phone” custom_padding=”||0px|4px||” header_font_size_tablet=”80px” header_font_size_phone=”60px” header_font_size_last_edited=”on|phone” inline_fonts=”Abel” global_colors_info=”{}” max_width__hover_enabled=”off|desktop”]

S’acosta Sant Valentí i els amants del vi ja investiguen quines són les ampolles més especials per gaudir del dia dels enamorats. No és cert winelover? I és que trobar el vi més romàntic per brindar en bona companyia és una àrdua tasca d’investigació. Hauràs de visitar rànquings i vinoteques, preguntar a enòlegs a fòrums… o, si tens un expert de confiança per assessorar-te, escoltar els seus consells. I per sort Celler Piñol és aquí per ajudar-te!

El cert és que existeix un vi per a cada ocasió, també a Sant Valentí. I la millor manera de trobar el vi perfecte per a la teva cita romàntica és tenir clar quan el destaparàs. No només el maridatge, també l’ambient romàntic que has de planejar.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2023/02/88F5D7B4-D58F-4884-92AA-7541CBB71B96.jpeg” alt=”Sant Valentí Celler Piñol” title_text=”88F5D7B4-D58F-4884-92AA-7541CBB71B96″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” inline_fonts=”ABeeZee,Acme,Abhaya Libre” global_colors_info=”{}”]

Mather Teresina: un vi seductor per a un sopar a casa.

Celebrar Sant Valentí a casa és sinònim de superar-se entre fogons. Hauràs de preparar un menú que deixi impressionada la teva parella, com un guisat acompanyat d’una taula de formatges semicurats o una carn madurada de boví. I tot, evidentment, acompanyat d’un vi seductor. Per sort la nota de tast del nostre Mather Teresina el converteix en el vi romàntic perfecte per al teu objectiu!

Aquest vi negre en boca és potent, profund i carnós, amb notes de regalèssia i un llarg postgust. Mather Teresina és el resultat d’una acurada selecció de les nostres vinyes més velles de la Terra Alta, d’entre 45 i 75 anys, i d’una criança en barrils de roure francès de 18 mesos. I si l’esculls per celebrar Sant Valentí, quedaràs embriagat amb els seus aromes fumats i deixaràs impressionat al teu acompanyat.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” link_option_url=”https://cellerpinol.com/ca/project/mater-teresina/” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2023/02/E328B600-927D-4BF0-A603-A3D0B59D1E1C.jpeg” alt=”Sant Valentí Mather Teresina Celler Piñol” title_text=”E328B600-927D-4BF0-A603-A3D0B59D1E1C” url=”https://cellerpinol.com/2022/11/la-guia-excelentes-vinos-de-terra-alta/” url_new_window=”on” align=”center” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” inline_fonts=”Abel” global_colors_info=”{}”]

Nª Sra del Portal Rosat: un vi fresc per a un pícnic romàntic.

Planeges una cita a l’aire lliure per celebrar Sant Valentí? Gaudir d’un pícnic prop del mar o envoltat de natura és un pla ideal per sorprendre la teva cita. I des de Celler Piñol et recomanem aprofitar l’ocasió per visitar la Terra Alta i conèixer millor la història centenària d’aquesta terra de vinyes i enoturisme

En aquesta ocasió, et recomanem un vi amb classe i refrescant, capaç de sorprendre el mateix Cupido: Nª Sra del Portal Rosat. El seu color cirera intens el converteix en un vi intagramejable, perfecte per immortalitzar la vostra cita, sempre a joc amb els cors de Sant Valentí. El seu gust en boca és màgic i carnós, amb notes de regalèssia, fruita i torrat de roure, l’acompanyat perfecte per gaudir d’un pícnic de pel·lícula. Aquest vi rosat té un intens aroma de fruits vermells i negres del bosc, i et recomanem acompanyar-lo de foie o, per què no, d’un sortit de sushi. Et mereixes un maridatge sorprenent!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2023/02/20004956-2361-41C8-B4EF-BFB68C5222B2.jpeg” alt=”Sant Valentí Nª Sra del Portal Rosat Celler Piñol” title_text=”20004956-2361-41C8-B4EF-BFB68C5222B2″ url=”https://cellerpinol.com/ca/project/portal-rosat/” url_new_window=”on” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” inline_fonts=”ABeeZee” global_colors_info=”{}”]

Josefina Piñol Blanc: un vi dolç per endolcir una primera cita.

Vèncer els nervis d’una primera cita no és fàcil. Potser, per aquest motiu, trencar el gel amb flors o bombons sigui una tradició tan arrelada entre els enamorats. A Celler Piñol et proposem canviar aquesta tradició i transformar els clàssics amb un regal diferent: Una ampolla de Josefina Piñol Blanc! Aquest vi dolç és perfecte per trencar el gel amb un brindis o gaudir d’una dolça sobretaula amb la teva parella. T’expliquem quins secrets amaga?

La nota de tast del nostre Josefina Piñol Blanc és concentrada en boca, és un vi dens, i té notes fumades i records de pasificació al nas. És un vi de gust llarg i elegant amb un aroma potent: notes de pastisseria i fruits secs, pell de plàtan, dàtils i inclús taronja confitada. Perfecte per gaudir amb un dinar romàntic sofisticat a base de foie, formatges blaus o de cabra. O, si prefereixes donar-li el regal durant les postres, pots beure el Josefina Piñol Blanc acompanyat de rebosteria a base de mel.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2023/02/696637D3-8AAC-4BF3-B35E-28C48C0656ED.jpeg” alt=”Sant Valentí Josefina Piñol Blanc Celler Piñol” title_text=”696637D3-8AAC-4BF3-B35E-28C48C0656ED” url=”https://cellerpinol.com/ca/project/josefina-pinol-blanc/” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_post_slider _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_post_slider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]