Brindar amb vi blanc a Cap d’Any

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_margin=”-41px|||||” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text admin_label=”Texto” _builder_version=”4.11.3″ text_font=”Open Sans|300|||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”17px” header_font_size=”7rem” max_width_last_edited=”off|phone” custom_margin=”||-72px|||” custom_padding=”||0px|||” header_font_size_tablet=”80px” header_font_size_phone=”60px” header_font_size_last_edited=”on|phone” inline_fonts=”Abel” global_colors_info=”{}” max_width__hover_enabled=”off|desktop”]

Estem a punt de deixar enrere el 2022 per endinsar-nos en un nou any i Celler Piñol et vol acompanyar en aquests moments de celebració /i brindis) importants. Començant per la nit de Cap d’Any!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” min_height=”247.6px” custom_margin=”|auto|-149px|auto||” custom_padding=”0px|||||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px|||||” global_colors_info=”{}”]

Prepara la teva llista de propòsits de 2023, la roba interior vermella i les ganes de divertir-te. Perquè t’acompanyarem tota la nit amb la millor selecció de vins blancs del celler:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”42px|||||” global_colors_info=”{}”][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_margin=”-148px|||||” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

L’Avi Arrufí Blanc

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2021/06/avi-arrufi_blanc.jpg” alt=”vi blanc, vi catala, vi do, vi terra alta” title_text=”avi-arrufi_blanc” url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/ca/1863-avi-arrufi-blanc.html” align=”center” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” width=”50%” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” text_font_size=”15px” custom_padding=”||0px|||” global_colors_info=”{}”]

Avi Arrufí Blanc

Si busques un vi per impressionar als amfitrions de la festa, l’Avi Arrufí Blanc serà el teu gran aliat. Un blanc criat en bota de roure francès durant 7 mesos amb una puntuació de 92 a la Guia Parker.

L’Avi Arrufí Blanc té notes de fruites blanques madures, préssec, albercoc i espècies, acompanyat de notes fumades de fonoll i herbes de muntanya. Sereu capaços de notar-ne tots els matisos abans que sonin les 12 campanades?

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

L’Ànima de l’Avi Arrufí

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2021/06/anima_avi_arrufi_1920_24.png” alt=”vi blanc, vi catala, vi do, vi terra alta” title_text=”anima_avi_arrufi_1920_24″ url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/ca/4934-lanima-lavi-arrufi.html” align=”center” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” width=”34%” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” text_font_size=”15px” global_colors_info=”{}”]

L’Ànima de l’Avi Arrufí

Vi blanc perfecte per paladar gurmets. Garnatxa blanca de vinyes velles amb 7 mesos de criança en un tanc… oviforme!

Un vi deliciós que serà la delícia de la sobretaula per les seves peculiars característiques. I una deliciosa excusa per brindar a cada nova campanada.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” column_structure=”1_2,1_2″][et_pb_column _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” type=”1_2″][et_pb_button button_text=”Comprar” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ button_alignment=”center” button_url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/ca/1863-avi-arrufi-blanc.html”][/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” type=”1_2″][et_pb_button button_text=”Comprar” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” button_alignment=”center” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ button_url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/ca/1863-avi-arrufi-blanc.html”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Portal blanc

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2021/06/portal_blanc_1920_24.png” title_text=”portal_blanc_1920_24″ url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/ca/1880-portal-blanc-2021.html” align=”center” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” width=”100px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” text_font_size=”15px” global_colors_info=”{}”]

Portal blanc

Un vi jove que serà les delícies de les noves generacions: aroma potent a fruites tropicals, notes de fruites blanques com plàtan o préssec i records florals de roses blanques.

Un vi blanc de la Terra Alta perfecte per brindar pels nous somnis i projectes de l’any que comença.

I de nota. Sabies que té una puntuació de 90 a la Guia Peñín?

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Raig de Raïm blanc

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2021/06/raig_de_raim_blanc_1920.png” title_text=”raig_de_raim_blanc_1920″ url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/es/1873-raig-de-ra%C3%AFm-blanco-2021.html” align=”center” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” width=”29%” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” text_font_size=”15px” global_colors_info=”{}”]

Raig de Raïm

Com l’amic que no es perd una celebració, Raig de Raïm no pot faltar a la teva festa de Cap d’Any.

Aquest vi blanc jove desperta passions entre totes les edats gràcies al seu aroma intens a fruita fresca com poma i pera, fines herbes i matisos de pell d’albercoc.

Tasta’l la nit de Cap d’Any i et garantim que serà el teu vi preferit durant tot el 2023.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” column_structure=”1_2,1_2″][et_pb_column _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” type=”1_2″][et_pb_button button_text=”Comprar” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” button_alignment=”center” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ button_url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/ca/1880-portal-blanc-2021.html”][/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” type=”1_2″][et_pb_button button_text=”Comprar” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” button_alignment=”center” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ button_url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/es/1873-raig-de-ra%C3%AFm-blanco-2021.html”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Ara que ja coneixes alguns vins blancs de Celler Piñol, podràs brindar per un nou any amb la millor companyia. A què esperes? Registra’t al nostre butlletí i aprofita descompte de benvinguda a nous wine lovers del celler.

També et recomanem llegir aquest article sobre els nostres millors vins segons la Guia. Prem aquí!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_post_slider _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_post_slider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]