Excel·lents vins Terra Alta

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”-41px|||||” custom_padding=”||0px|||” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” min_height=”198px” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text admin_label=”Texto” _builder_version=”4.11.3″ text_font=”Open Sans|300|||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”17px” header_font_size=”7rem” max_width_last_edited=”off|phone” custom_padding=”||46px|||” header_font_size_tablet=”80px” header_font_size_phone=”60px” header_font_size_last_edited=”on|phone” inline_fonts=”Abel” global_colors_info=”{}” max_width__hover_enabled=”off|desktop”]

El celler familiar de la Terra Alta es consolida com un dels més prestigiosos de Catalunya. Els dotze vins de Celler Piñol fan una nota mitjana de 9,52. Amb aquesta puntuació superlativa, La Guia de Vins Catalans 2023 ha reconegut el nostre celler de Batea entre les referències vitícoles de la zona.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_margin=”-64px|auto||auto||” custom_padding=”||441px|||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” min_height=”162px” custom_margin=”-109px|||||” custom_padding=”0px||0px|||” global_colors_info=”{}”]

La Guia dels Vins Catalans 2023:

La Guia és un instrument creat per Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, defensors de les varietats autòctones de cada zona, on avaluen els vins Catalans de cada casa i interpreten el raïm per a aquelles persones profanes al tast de vins. Per avaluar els vins duen a terme un tast a cegues, on s’avaluen quatre punts:

  1. Aroma del vi.
  2. Que el vi no contingui varietats foranes.
  3. Que les barreges de les varietats siguin tradicionals i històriques de cada regió.
  4. L’R+D utilitzat.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_margin=”-438px|auto||auto||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/11/la-guia-23-1.png” alt=”Millors vins Terra Alta” title_text=”Millors vins Terra Alta” url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/” url_new_window=”on” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_margin=”-39px|auto||auto||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”11px||0px|||” global_colors_info=”{}”]

Ànima de l’ Avi Arruffi  (9,61):

Expressió màxima de vinyes velles, 100% Garnatxa Blanca, amb una criança de 7 mesos en un tanc oviforme. És de les nostres darreres creacions, en memòria de Josep Arrufí, el primer viticultor del Celler familiar. Vi de terroir, 100% garnatxa blanca, que expressa la tipicitat del terra calcari de la Terra Alta i té una producció limitada d’unes 2.000-2.500 ampolles

Per altra banda, una bomba de fruita blanca madura, préssec, albercoc i notes d’espècies amb un equilibri perfecte de sabors. Idoni amb risottos, paella, fumats, peixos grans com el salmó i carns blanques.

Finca Morenillo (9,58):

Criança de 15 Mesos en bótes de roure francès de 500 litres. És un vi únic on és molt present el terroir. A la boca manté aquestes notes de fruita, balsàmiques i especiades. Ample, agradable, polit, fluid, sense estridències, rodó, equilibrat, amb volum però fresc i sense ser pesat, de textura llisa, sense tanins, amb aroma a bosc i fruita negra són alguns dels atributs que li atorguen els nostres seguidors.

Mather Teresina (9,57):

Elaborat a partir dels ceps més antics de les nostres vinyes velles, és una selecció de la millor garnatxa negra que cristal·litza en un vi negre selecte i distingit. De color grana intens, és un homenatge a l’àvia Teresina, una dona honesta, treballadora, passional i lluitadora que va fundar Celler Piñol. El vi reflexa la seva personalitat: elegant, subtil i fi però amb caràcter. En boca és potent, profund, rodó i carnós, així com ben equilibrat amb la frescor.

Sens dubte, és un dels vins emblemàtics del Celler, un agraïment sentit a l’emprenedoria de la Teresina. Una joia genuïna de la Terra Alta a l’alçada de tot tipus de celebracions 

Josefina Piñol Tinto Dolç (9,74):

En aquest cas, boca és concentrat, mesurat a la seva dolçor, ric en matisos, tanins de la pellofa i amb una alternança molt agradable de dolç-amarg. Ideal per prendre amb postres de xocolata, bombons, fruits secs i determinats formatges blaus. Madurat 15 mesos en bóta de roure francès.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”||12px|||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/11/la-guia-23-2.png” alt=”Millors vins Terra Alta” title_text=”Millors vins Terra Alta” url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/” url_new_window=”on” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_margin=”2px|auto||auto||” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” custom_padding=”||0px|||” global_colors_info=”{}”]

Josefina Piñol Dolç Blanc (9.73):

Vi dolç elaborat a partir d’una verema tardana de vinyes centenàries de garnatxa i madurat 12 mesos en bótes de roure francès.

Evidentment, en boca és concentrat, dens, notes de fumats i amb records dels tocs de pasificació ja trobats al nas. Molt llarg i elegant. Esplendorós amb el foie, formatges blaus i de cabra, rebosteria amb mel, postres cítrics i fruits secs.

L’Avi Arrufí Negre (9.53):

Provinent de les nostres vinyes més velles de samsó i després de 16 mesos de criança en barriques de roure francès i americà arriba l’Avi Arrufí Negre: un dels símbols del Celler i garantia absoluta d’èxit.

Sedós i vellutat, en boca és potent, concentrat i d’excel·lent estructura. Molt ric en matisos i amb un convincent equilibri de fruita madura i roure.

L’ Avi Arrufí Blanc (9,47):

És l’expressió màxima del nostre terroir calcari i procedeix de vinyes velles de garnatxa blanca amb 65 anys d’edat. Molt gastronòmic: ideal amb risottos, paelles, fumats, peixos grassos com el salmó i carns blanques… així que també podeu connectar la posta de sol amb un sopar de categoria

Portal Negre (9,58):

Criança de 12 mesos en bóta. Vi de color cirera intens amb rivet gerd. Aroma intensa a fruits vermells i negres de bosc (móres), cremosos de la fusta molt fosos, fons minerals. No obstant, en boca és carnós, amb tanins grassos i potents, notes de regalèssia i un perfecte equilibri entre el toc de fruita i el torrat del roure. Molt elegant i llarg.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/11/la-guia-23-3.png” alt=”Millors vins Terra Alta” title_text=”Millors vins Terra Alta” url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/” url_new_window=”on” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Portal Blanc (9,58):

Vi jove de color groc brillant amb suaus tons verdosos. Aroma potent de fruites tropicals, amb records florals de roses blanques i herbes de muntanya baixa.

A més, jove, afruitat, golós, ideal pels mesos d’estiu, saborejar-lo en una terrasseta amb amics i acompanyat de fruita tropical. Si ho preferiu en un àpat, és un gran complement amb tota mena de marisc, paelles i peixos.

Raig de Raïm Negre (9,49):

Criança de 4 mesos en bóta. A la boca, manté aquestes notes de fruita, balsàmiques i especiades, fi, sedós elegant i molt fresc. És un vi que us sorprendrà per ser molt llaminer i tenir una llarga persistència. Producció limitada a 3000 ampolles.

Raig de Raïm Blanc (9,23):

Vi jove de color groc palla amb tons verdosos. Aroma intensa a fruita fresca blanca (poma i pera), fines herbes, matisos florals, tocs de pell d’albercoc. A la boca és saborós, fresc, molt llaminer, fàcil de beure i amb una acidesa refrescant que convida a beure més d’una copa. Ideal amb tot tipus de marisc, amanides i peixos suaus. Genial també per prendre a copes i refrescar-se.

Sa Natura Ecològic (9,38):

Criança de 13 Mesos en bótes. En boca és potent, carnós, fins i tot matisos fumats i de la terra, concentrat, tanins saborosos i molt llarg en boca. S’aprecien també tons balsàmics i minerals, amb una acidesa refrescant.

Amb el Sa Natura vam ser pioners en elaborar vins ecològics a la Terra Alta. Provinents de raïms orgànics i amb la mínima intervenció, sense herbicides ni pesticides, aconseguim un resultat elegant i singular, on el terroir és molt present. Ideal per degustar en companyia.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_post_slider _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_post_slider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]