Descobreix Batea, una meravellosa població situada a la Terra Alta

L’estiu és l’estació de l’any que ens convida a descobrir nous territoris, viure noves experiències i tastar nous sabors. Aquest estiu, descobreix Batea, una població de la Terra Alta de la qual t’expliquem més a continuació.

Descobreix Batea

UNA EXPERIÈNCIA VITIVINÍCOLA INOBLIDABLE

Batea és una població que es troba dins la Terra Alta, al nord-oest de Catalunya, on trobaràs paisatges de somni, vinyes interminables i una llegendaria tradició vitivinícola.

També el caracteritza el seu clima ideal per als mesos d’estiu, un clima clarament mediterrani perfecte per als dies calorosos i molt assolellats. Aquest tipus de climatologia es veu reflectida en el sabor dels vins del nostre celler familiar Celler Piñol. Sent territori clarament de viticultors, la població està envoltada de vinyes i paisatges naturals que destaquen pels seus colors naturals i vius.

Descobreix Batea

Pels amants del vi i també de la gastronomia, la Terra Alta és la destinació ideal, especialment Batea. La llegendaria tradició vitivinícola i la gastronomia mediterrània fan d’aquest territori un lloc excel·lent per aprendre més sobre el món del vi i la cuina. En aquesta població trobaràs plats autèntics i saborosos, acompanyats de vins locals. Una gran festa per als sentits!

Així que no ho dubtis, si busques una destinació màgica per visitar aquest estiu, Batea i la Terra Alta són el destí perfecte. I encara més, per a una experiència inoblidable, allotja’t en els excel·lents apartaments de Celler Piñol!