Sorteig d’una Visita al Celler amb Tast Privat

Vols aconseguir una visita per a dues persones a Celler Piñol amb un tast privat dels nostres millors vins? Registra’t en nostra newsletter en el següent enllaç i podràs guanyar aquesta experiència de enoturismo única.

Bases del Sorteig

La participació en el sorteig implica l’acceptació d’aquestes bases.

Organitzador: Celler Piñol (Vinos Piñol SL)
Com participar: Subscripció a la newsletter de Celler Piñol a través de la landing promocional https://cellerpinol.com/ca/sorteig/
Selecció del guanyador:

-Només podran participar majors de 18 anys.
– Només se seleccionarán per al sorteig les subscripcions pròpies dels usuaris. L’usuari ha d’assumir l’autoria de la subscripció, quedant fora de la responsabilitat de l’organització la verificació d’aquest punt. Si existeix algun tipus de dubte sobre aquest tema, serà retirat del sorteig.
– La participació de correus electrònics falsos en el sorteig quedarà descartada per a l’obtenció del premi.
– Per a accedir al premi és imprescindible que el guanyador consenti que Celler Piñol li contacti a través de les adreces, telèfon o contactes facilitats.
– Promoció exclusiva per a les noves altes en la newsletter de Celler Piñol realitzades durant les dates de vigència de la promoció.
– L’elecció del guanyador es realitzarà els següents 30 dies a la finalització del sorteig a través de l’eina EasyPromos entre tots els nous subscriptors en qualsevol dels idiomes disponibles.

Durada del sorteig: de l’01 de maig al 13 de maig de 2023 a las 23:59h. Durant els següents 30 dies a la finalització del sorteig s’anunciarà el guanyador.
Exoneració: Celler Piñol exonera a Facebook, Instagram i MailChimp i, a qualsevol de les seves plataformes de qualsevol responsabilitat per part de cada participant en el sorteig. Aquesta promoció no està avalada ni administrada per aquestes plataformes.
Obsequi:
– El guanyador del sorteig guanyarà una visita guiada a Celler Piñol per a dos persones amb un tast privat d’una selecció de vins. En cap cas Celler Piñol costejarà el desplaçament o allotjament dels guanyadors del sorteig.
– Una vegada triat al guanyador, CELLER PIÑOL es posarà en contacte amb aquest per a gestionar la reserva de l’experiència en una data acordada per tots dos durant el transcurs de 2023 i haurà de consumir-se durant aquest mateix any.

Protecció de dades: En compliment del que es disposa en el Reglament General de Protecció de Dades, així com en la normativa nacional aplicable en matèria de protecció de dades, l’informem que les dades personals seran tractats per Celler Piñol (Vins Piñol SL), amb la finalitat de remetre’t per correu electrònic, promocions, cupons i qualsevol altra informació relacionada amb Celler Piñol i per a lliurar-te l’obsequi en cas de ser guanyador. Registrant-te, dones el teu consentiment. Les dades personals no se cediran a tercers. Pots consultar la nostra política de privacitat