Regals per a wine lovers

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” inline_fonts=”ABeeZee” global_colors_info=”{}”]

Un bon regal no és el present més car, sinó el que reflecteix que t’has recordat de la persona a qui li fas. A continuació, et recomanem una sèrie de regals que pots fer, en aquestes dates tan especials, a totes aquelles persones que siguin wine lovers (amants del vi com tu).

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Llevataps elèctric

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/12/sacacorchos_cellerpinol.jpg” alt=”Obridor elèctric de vi, regal per a amants del vi, wine lover” title_text=”sacacorchos_cellerpiñol” url=”https://www.amazon.es/Atrapasue%C3%B1os-atrapador-sue%C3%B1os-colgante-decoraci%C3%B3n/dp/B01NAU6CN2/ref=sr_1_17_sspa?crid=1N3P9UF6529IK&keywords=abridor+electrico+vino&qid=1672144105&sprefix=abrirdor+elect%2Caps%2C119&sr=8-17-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9tdGY&psc=1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

A diferència del llevataps manual, el llevataps elèctric et permet treure el tap de manera ràpida i eficient.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Airejador de vi

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/12/aireador_cellerpinol.jpg” alt=”Airejador de vi, regal per a amants del vi, wine lover” title_text=”aireador_cellerpiñol” url=”https://www.amazon.es/Hotder-Aireador-tinto-Regalo-navidad/dp/B009YHROJK/ref=sr_1_5?__mk_es_ES=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=HL2GWWJB7U46&keywords=aireador+de+vino&qid=1672144246&sprefix=aireador+de+vino%2Caps%2C101&sr=8-5″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Aquesta eina permet que els aromes i sabors primaris del vi s’expandeixin, mentre els compostos secundaris s’evaporen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Kit aroma de vi

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/12/kit-aromas_cellerpinol-e1671722327142.jpg” alt=”kit aroma de vi, regal per a amants del vi, wine lover” title_text=”kit-aromas_cellerpiñol” url=”https://www.amazon.es/TASTERPLACE-Set-aromas-vino-tinto/dp/B08CRX8JJX/ref=sr_1_4?__mk_es_ES=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=MJ984HK3DC2E&keywords=aromas+de+vino&qid=1672144329&sprefix=aromas+de+vino%2Caps%2C105&sr=8-4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Els kits d’aroma de vi són petits envasos que contenen una mostra condensada de les molècules encarregades dels diferents estímuls odorants del vi. La seva finalitat és que el consumidor pugui detectar aquests aromes en els diferents vins.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Un vi premiat

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/10/87-RAIM_SAMSO_VINYA60ANYS.jpg” title_text=”87 RAIM_SAMSO_VINYA60ANYS” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Cerament res no és millor per a un amant del vi que un bon vi, cert? A Celler Piñol hem estat premiats per la qualitat dels nostres vins, destacats amb una elevada puntuació d’entre 90 i 95 punts per Robert Parker.

Cal aclarir que el sistema de classificació de Robert Parker atorga als vins una puntuació d’entre 50 i 100 punts. Com millor sigui la puntuació, millor serà el vi. Els vins amb valoracions d’entre 80 i 100 punts es consideren vins de bona qualitat que val la pena tastar, tot i que per qüestions de prestigi, les bodegues solen publicitar només valoracions a partir de 90 punts.

Però encara hi ha molt més! A Celler Piñol també hem estat seleccionats per les millors guies vitícoles: Tanzer, Jancis Robinsone. Som doncs una excel·lent elecció per regalar, especialment si busques un pack nadalenc amb el millor vi de la Terra Alta per brindar amb els teus.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Pack Garnatxa Blanca

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/12/Nadal_PackGarnatxaBlanca_Post.png” alt=”vins blancs, kit de vi, garnatxa blanca” title_text=”Nadal_PackGarnatxaBlanca_Post” url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/ca/4936-pack-garnatxa-blanca.html” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Pack Garnatxa Blanca perfecte per als amants del vi blanc que busquen una parella pels seus risottos, peixos i carns blanques.

 

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Pack Tipicitat

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/12/Nadal_PackTipicitat_Post.png” title_text=”Nadal_PackTipicitat_Post” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Pack Tipicitat una combinació guanyadora de 6 dels nostres millors vins negres, blancs i dolços. Perfectes per acompanyar qualsevol celebració.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Pack Autenticitat

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/12/Nadal_PackAutenticitat_Post.png” alt=”vi negre, pack de vins negres, lot de vi negre” title_text=”Nadal_PackAutenticitat_Post” url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/ca/4935-pack-autenticitat.html” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Pack Autentititat ideal per als amants del bon vi negre i professionals de la sobre taula. Tres homenatges a la Terra Alta que no pots deixar escapar.

 

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Pack Família

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://cellerpinol.com/wp-content/uploads/2022/12/Nadal_PackFamilia_Post.png” title_text=”Nadal_PackFamília_Post” url=”https://www.cellerpinol.com/vinos-terra-alta/ca/4938-pack-fam%C3%ADlia.html” _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Pack Família La millor selecció de Celler Piñol. Un recorregut per la nostra història i els nostres vins: blanc, negre i dolç.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_blog posts_number=”1″ _builder_version=”4.11.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_blog][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]