En la copa dels nostres vins es podrà percebre la peculiaritat d'aromes, l'amplitud de matisos en el gust i color… i sens dubte, el raïm de cada cep, la mà que el mima i el talla, el celler on fermenta…, en breus paraules, el que s'anomena "Miracle del Vi", que no és més que el treball i el compromís amb la qualitat de l'obra ben feta.

El nostre principal objectiu és la qualitat total. Si partim d'unes vinyes privilegiades com les nostres, quasi centenàries, que treballem amb gran cura, el nostre repte radica a aconseguir uns vins de personalitat única.

A CELLER PIÑOL a més de treballar per elaborar uns grans vins, ens preocupem també del respecte al nostre entorn natural, de la presentació del producte i de transmetre la cultura del vi amb cadascuna de les nostres botelles.

Els nostres vins tenen una producció limitada, la qual cosa els converteix en vins especials per a paladars exquisits i sibarites. Vins premiats en multitud de cates internacionals (Montréal, Shanghai, Düsseldorf, Briseles, Expovina a Zürich,...) i presents a les millors guies víniques del món amb 90-95 punts Parker, Peñin, Jancis Robinson, Tanzer,...

11 VINS amb PERSONALITAT pròpia i denominador comú, el respecte per la vinya, elegància, balanç, potència i frescor.